Logistiek aan kop in Limburg

Logistiek aan kop in Limburg

Logistiek aan kop in Limburg

Uw producten op de juiste plaats op het juiste moment

Uw hele proces rond transport, op- en overslag en distributie in één hand? Laat Logistiek Centrum Swalmen dat hele traject voor u organiseren.

 

Hoe we dat doen? Door logistieke kennis te combineren met efficiënte warehousefaciliteiten en slimme automatisering. Zodat u zich weer kunt richten op uw corebusiness.

 

Zijn naast Nederland ook Duitsland en België grote afzetmarkten voor u? Laat Logistiek Centrum Swalmen in Limburg dan uw toegangspoort zijn tot de Duitse en Belgische markt.

Onze faciliteiten voor warehousing

Onze faciliteiten voor warehousing

Uw goederen worden veilig opgeslagen in onze magazijnen met een opslagruimte van 25.000 m². Daarbij zijn vier verschillende opslagmethodes mogelijk: palletstelling, blokstapeling, inrijstelling en radioshuttlestelling. Met maar liefst 30 los- en laaddocks is een snelle aan- en afvoer gegarandeerd.

 

Onze magazijnen zijn onder andere voorzien van sprinklers, alarminstallatie en camerabewaking. Bovendien is een van de magazijnen ingericht volgens HACCP-richtlijnen en is dus ook geschikt voor de op- en overslag van levensmiddelen.

 

Crossdocking
Voor producten waarbij de versheid van belang is, verzorgen wij ook crossdocking. Daarbij slaan we een lading producten niet op, maar verdelen die meteen per afnemer en maken ze gereed voor verzending.

Uw logistieke proces onder één dak?
Systeem voor warehousing

Warehouse Management Systeem

Op ieder moment van de dag, op elk moment in de week inzicht in uw voorraad? Met behulp van ons Warehouse Management Systeem ziet u precies hoeveel eenheden u nog op voorraad hebt. Ook kunt u zien wat, wanneer en hoeveel er vervoerd is.

 

Het Warehouse Management Systeem stelt ons in staat om al uw wensen met betrekking tot uw voorraad zo effectief en efficiënt mogelijk af te handelen. In dit systeem vindt een realtime uitwisseling plaats door gebruik te maken van zogenoemde RF-terminals. Zo kunt u zien hoe het met uw voorraad staat, wanneer u maar wilt.

Het team van LCS maakt uw logistiek tot een succes

Succesvolle logistiek is mensenwerk. Ons team van mensen die uw goederen op de juiste tijd op de juiste plaats weten te krijgen bestaat uit:

 

Kantoor:
Kevin Linssen: logistics engineer
Jeroen Schatorjé: logistics engineer
Manon Heldens: logistiek administratief medewerkster

 

Warehouse: 
11 allround magazijnmedewerkers

 

Directie:
Koos Spronk: algemeen directeur
Margriet Beurskens: financieel directeur